Όλοι στη μεγάλη αντιφασιστική συναυλία την Πέμπτη 7 Οκτώβρη στο Σύνταγμα Συγκέντρωση 7:30 μ.μ. στην Ομόνοια

Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική, ναζιστική οργάνωση, κάτω από την πίεση του εργατικού-λαϊκού κινήματος, οι οργανωμένες συμμορίες εμφανίζονται ξανά χτυπώντας μαθητές, φοιτητές, αγωνιστές, κομμουνιστές, στοχεύοντας στο να τρομοκρατήσουν το λαό που αγωνίζεται, το λαό που διεκδικεί.

Ο βρόμικος ρόλος τους είναι χρήσιμος, για το σύστημα, για το αστικό κράτος και τους εργοδότες, οι οποίοι την ίδια περίοδο εξαπολύουν τεράστια επίθεση σε εργατικά δικαιώματα και κεκτημένα σε όλα τα επίπεδα. Από τα σχολεία και τις σχολές μέχρι τους εργασιακούς χώρους. Γι’ αυτό βρίσκουν και κάλυψη από την αστυνομία, διευθυντές σχολείων, για να δηλητηριάζουν τα μυαλά των παιδιών και να βγάζουν μαχαίρια σε όσους αγωνίζονται.

Η ρητορική της κυβέρνησης και όχι μόνο, περί εξίσωσης των μαχαιροβγαλτών με όσους μοιράζουν ανακοινώσεις είναι εμετική. Ακολουθούν την επίσημη ανιστόρητη θεωρία της ΕΕ, των «δυο άκρων», εξισώνοντας τους μισαλλόδοξους δολοφόνους με όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Μόνο η οργανωμένη πάλη του λαού μπορεί να βάλει τέλος σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες και να απομονώσει τους φασίστες. Εμείς στον κλάδο μας και στο Σωματείο μας έχουμε οργανωμένους εκατοντάδες μετανάστες εργάτες και λέμε ότι ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν περνάει στους χώρους δουλειάς μας. Τέτοιες ιδέες και πρακτικές, που ζέχνουν από τη σαπίλα, δεν έχουν χώρο, θα βρουν τοίχο. Δεν πρόκειται να τις ανεχτούμε.

Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση την Πέμπτη 7 Οκτώβρη, στις 7:30 μ.μ. στην Ομόνοια και στην πορεία που θ’ ακολουθήσει προς το Σύνταγμα, στη μεγάλη αντιφασιστική συναυλία, που διοργανώνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας. Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλους μεγάλους δήμους της Αθήνας:

Περιστέρι 7:00 μ.μ. Πλ. Δημαρχείου

Καλλιθέα 7:30 μ.μ. Πλ. Κύπρου

Πειραιά 6:30 μ.μ. Πασαλιμάνι

Μπλόκο στους φασίστες – ναζί και στη δηλητηριώδη ιδεολογία τους!

Ο λαός να απομονώσει τους φασίστες σε σχολεία, σχολές και χώρους δουλειάς!

Το Δ.Σ.

Ανακοίνωση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: