ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του αντεργατικού σχεδίου νόμου εκτρώματος, της κατάργησης του οχτάωρου, των ακόμη μεγαλύτερων φραγμών στο δικαίωμα της απεργίας και όλων των άλλων δεινών που φέρνει στην εργατική τάξη, και ο Διευθύνων Σύμβουλος και η διοίκηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας, με μια πρωτοφανή επίδειξη αυταρχισμού, έδωσαν εντολή και κατέβασαν τις ανακοινώσεις και τις αφίσες των συνδικαλιστικών οργανώσεων που ενημέρωναν τους εργαζόμενους και τους καλούσαν για συμμετοχή στην αυριανή απεργία, από τον χώρο που αναρτιόνταν επι δεκαετίες, δηλ. από το σημείο που χτυπούν κάρτα οι εργαζόμενοι. Παράλληλα, έστειλαν email καλώντας τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να αναρτούν τις ανακοινώσεις τους σε χώρο που προλάβαν και διαμόρφωσαν σήμερα στην αίθουσα του κυλικείου. Αίθουσα που όμως εδώ και μήνες έχουν διαλύσει με το πρόσχημα του Covid -19 και δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους να πάνε για φαγητό, αναγκάζοντας τους να τρώνε στα γραφεία τους. Συνεπώς τις ανακοινώσεις δεν θα τις βλέπει κανείς.

Καλούμε τον Διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ εμπορίας και τη διοίκηση να σταματήσουν να συμπεριφέρονται και να διοικούν την εταιρεία σαν να είναι τσιφλίκι τους και οι εργαζόμενοι υποτελείς τους!

ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ δεν θα περάσουμε

Να επιτρέψει η διοίκηση της ΔΕΠΑ να αναρτιόνται οι ανακοινώσεις των Συνδικαλιστικών οργανώσεων στον χώρο που αναρτιόταν επί δεκαετίες. Δηλαδή στο ρολόι που χτυπούν κάρτα οι εργαζόμενοι.

Θα προασπιστούμε το δικαίωμα στην ενημέρωση και στην απεργία.

Δούλοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε

Καλούμε μαζικά αύριο Πέμπτη όλοι στην απεργία στην συγκέντρωση στις                10:00 στα Προπύλαια και πλατεία ηρώων Ελευσίνα.

Το Δ.Σ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: