ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Η Αγωνιστική Κίνηση Εργαζομένων στην Ενέργεια, συνδυασμός στις αρχαιρεσίες του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας, καταγγέλλει την ηγεσία της ΓΣΕΕ, που έχει σφιχταγκαλιάσει τις καρέκλες και κάνει τα πάντα για να τις κρατήσει.

Αφού βρήκαν τοίχο από τους εργαζόμενους στην προσπάθεια τους να βάλουν νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, κατάφυγαν στη βοήθεια του αστικού κράτους και των κατασταλτικών μηχανισμών.

Ο πρωθυπουργός, ο υπουργός εργασίας και οι δυνάμεις καταστολής μπαίνουν εγγυητές στη διάβρωση και τον εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος.

Το λέμε ξεκάθαρα: δεν πέφτει λόγος στο αστικό κράτος, τις κυβερνήσεις και την αστυνομία για τη λειτουργία των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Την μοναδική ευθύνη, για την τήρηση των κανόνων λειτουργίας έχουν οι εργαζόμενοι μέλη αυτών, όπως ορίζονται από τα καταστατικά τους.

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ και η κυβέρνηση διεκδικούν ξεχωριστή θέση ανάμεσα στις μαύρες σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος. Συναγωνίζονται τις δεκαετίες του ’20 και του ’30, με το ιδιώνυμο, το μετεμφυλιακό κυνηγητό των γνήσιων αντιπροσώπων του εργατικού κινήματος και την επταετία.

Θα μας βρούνε απέναντι!

Καλούμε τους εργαζόμενους σε κινητοποίηση στις 25 Φλεβάρη, στο Καβούρι, εκεί που η ηγεσία της ΓΣΕΕ, θέλει να στήσει κάλπη παρέα με τα ΜΑΤ και τους εισαγγελείς.

Ενισχύουμε τις ταξικές δυνάμεις, συμμετέχουμε στις αρχαιρεσίες του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας, δυναμώνουμε τη φωνή των εργαζομένων κόντρα στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: