Καταγγελλία για την δίωξη του Γραμματέα του Σωματείου

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καταγγέλλει τη συνδικαλιστική δίωξη του Γραμματέα του από διευθυντικά στελέχη των ΕΛΠΕ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Καταγγέλλουμε τις συνεχόμενες διώξεις εις βάρος του συναδέλφου Γραμματέα του Σωματείου Σταύρου Χριστίδη, από διευθυντικά στελέχη των ΕΛΠΕ, με την προθυμία εργοδοτικών ανθρώπων, οι οποίοι «τυγχάνει» να συνδικαλίζονται με την συνδικαλιστική παράταξη που εκφράζεται η ΝΔ στον χώρο των ΕΛΠΕ.

Χρησιμοποιώντας ανυπόστατες κατηγορίες, καλούν για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε γραπτή απολογία τον συνάδελφο, επικαλούμενοι την παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού των ΕΛΠΕ.

Η λάσπη που πετούν δεν πιάνει, γιατί όλοι οι συνάδελφοι, «μόνιμοι» και «εργολαβικοί», στα ΕΛΠΕ αλλά και σε όλο τον κλάδο της Ενέργειας γνωρίζουν καλά το ποιόν και τη δράση του συναδέλφου, που εκτός από Γραμματέας του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας, είναι εκλεγμένος στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και Δυτικής Αττικής (ΕΚΕΔΑ) και στο ΔΣ του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ (ΠΣΕΕΠ), με τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, παλεύοντας για τα δικαιώματα των εργαζομένων από ταξική μεριά.

Τους ενοχλεί η δράση του! Μάταια προσπαθούν να σπιλώσουν τον ίδιο και το ταξικό εργατικό κίνημα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παρεμποδίσει και να ποινικοποίησει τη συνδικαλιστική δράση. Η προσπάθεια της εργοδοσίας και της κυβέρνησης για χτύπημα των εργατικών δικαιωμάτων, πάντα συνοδεύεται από χτύπημα στους πρωτοπόρους εργάτες.

Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλοι οι συνάδελφοι, να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να είναι έτοιμοι για αγωνιστική απάντηση ενόψει της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης, αλλά και της συνολικής κυβερνητικής επίθεσης. Απάντηση είναι ακριβώς το δυνάμωμα των αγώνων για να ανατραπεί συνολικά η αντεργατική πολιτική, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Καταγγελία

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: