Καταγγελία για την απόλυση συνδικαλιστή από την ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ

Καταγγελία για την απόλυση του συναδέλφου Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής από την εκτυπωτική επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ»

 

Το Κλαδικό Σωματείο στηρίζει και είναι αλληλέγγυο στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην εκτυπωτική επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ», που ζητάνε να παρθεί πίσω η εκδικητική απόλυση του συναδέλφου τους, μέλος της σωματειακής επιτροπής του Συνδικάτου Τύπου – Χάρτου και προέδρου του Ε.Κ.Λ.Α.Α.

Είναι ξεκάθαρο ότι η εργοδοσία με αυτήν την κίνηση, επιτίθεται έχοντας στόχο όχι μόνο το συγκεκριμένο συνάδελφο, αλλά όλους τους εργαζόμενους και τη δράση τους.

Τα όσα ισχυρίζεται η εργοδοσία περί μη ανανέωσης της σύμβασης του, αφού ο ίδιος και άλλοι εργαζόμενοι δουλεύουν ως «ενοικιαζόμενοι», είναι προπέτασμα καπνού για να συγκαλύψουν την εκδικητική απόλυση, που βάζει στο στόχαστρο τη συνδικαλιστική δράση.

Καλούμε την εργοδοσία να πάρει άμεσα πίσω την απόλυση. Να γυρίσει ο συνάδελφος πίσω στη δουλειά του.

Να παύσει τώρα ο θεσμός των «ενοικιαζόμενων». Να εφαρμόσει η επιχείρηση όλα όσα είχε συμφωνήσει με τους εργαζόμενους κάτω από τις αγωνιστικές πιέσεις τους.

Καλούμε τους συναδέλφους στην επιχείρηση να δυναμώσουν τη δράση τους. Οι εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα.

Καταγγελία

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: