Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στην ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα και την απεργιακή κινητοποίηση στις 22/5/2019 των εργαζομένων της ΔΕΗ ΑΝ, οι οποίοι διεκδικούν την άμεση ένταξη τους στο τακτικό προσωπικό της ΔΕΗ, με τον ίδιο εργασιακό κανονισμό και ΣΣΕ με τους υπόλοιπους συναδέλφους της ΔΕΗ, αλλά και την κάλυψη οργανικών θέσεων σε Διευθύνσεις της ΔΕΗ ΑΝ.

Οι εργαζόμενοι έχουν τη δική τους πείρα από τον εμπαιγμό και την κοροϊδία που έχουν βιώσει από μέρους της διοίκησης της επιχείρησης, αλλά και από τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες της ΓΕΝΟΠ, αναδεικνύοντας ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την αντιμετώπιση της διοίκησης απέναντι στα αιτήματα των εργαζομένων, αλλά και την τοποθέτηση του προέδρου κ. Αδαμίδη «Αφήστε τον ΚΚΠ, δεν θα τον πάρετε ποτέ, υπογράψτε επιχειρησιακή σύμβαση με τη διοίκησή σας» και «Δε θα σας συμπεριλάβουμε στις διαπραγματεύσεις για την νέα ΣΣΕ».

Η συλλογική διεκδίκηση είναι μονόδρομος, ώστε οι εργαζόμενοι μπορούν να κερδίζουν και να αποσπούν κατακτήσεις. Αυτή την περίοδο, πολλοί συνάδελφοι στον κλάδο έρχονται αντιμέτωποι με την εργοδοτική τρομοκρατία και την κοροϊδία στο ΔΕΔΔΗΕ, στο Φυσικό Αέριο κ.α. Αναπτύσσονται αγώνες σημαντικοί, οι οποίοι πρέπει να είναι και συντονισμένοι.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε οργάνωση μέσα στους χώρους δουλειάς, σε συσπείρωση στα επιχειρησιακά σωματεία, τις σωματειακές επιτροπές. Σε συντονισμό σε επίπεδο κλάδου, μέσα από το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας.

Ανακοίνωση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: