Καταγγελία για απόλυση εργαζόμενου σε υπεργολάβο

Καταγγελία για την απόλυση εργαζόμενου από τον υπεργολάβο του ΔΕΔΔΗΕ Μπαρμπούνη

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καταγγέλλει την εκδικητική απόλυση συναδέλφου εργαζόμενου στον υπεργολάβο Μπαρμπούνη. Ο συγκεκριμένος υπεργολάβος αναλαμβάνει εργασίες στα δίκτυα ΔΕΔΔΗΕ Αθήνας. Μετά από θρασύτατη και προσβλητική συμπεριφορά του εργοδότη προς τον εργαζόμενο, του ανακοίνωσε την απόλυσή του. Στη συνέχεια δήλωσε πως θα έπαιρνε την απόλυση πίσω, αν ο εργαζόμενος δεχόταν τη μετατροπή της Σύμβασής του από αορίστου χρόνου σε τρίμηνη και ταυτόχρονα να υποβιβαστεί από τεχνίτης σε βοηθός με μείωση του ημερομισθίου του 40%.

Εμείς οι εργαζόμενοι απαιτούμε να εργαζόμαστε με αξιοπρεπές μεροκάματο, για να έχουμε μία αξιοπρεπή ζωή για εμάς και τις οικογένειές μας. Καλούμε τους εργαζόμενους να είναι οργανωμένοι και συσπειρωμένοι στο Σωματείο τους, για να μην περνά η τρομοκρατία και οι εκφοβισμοί του εκάστοτε εργοδότη.

Όλοι οι εργαζόμενοι ανεξαρτήτως εργολάβου, να είναι σε επαγρύπνηση, καθώς υπάρχουν σε εξέλιξη σχέδια μείωσης μισθών και μεροκάματων τα οποία η εργοδοσία επιχειρεί να τα γενικεύσει.

Δεν κάνουμε πίσω στα όποια σχέδια της εργοδοσίας. Ενωμένοι και δυνατοί, μέσα απ’ το Σωματείο μας, παλεύουμε για την ζωή που μας αξίζει.

Απαιτούμε να παρθεί πίσω η απόλυση του συναδέλφου, να μην υπάρξει καμία βλαπτική εκδικητική μεταβολή στις σχέσεις εργασίας.

Καταγγελία

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: