Συγκέντρωση Σωματείων την Πέμπτη 28 Μάρτη 18:30 στο Πεδίον του Άρεως

Όλοι την Πέμπτη 28 Μάρτη στις 6:30 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών και Σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μάρτη, στο Πεδίον του Άρεως στις 6:30 το απόγευμα, για να βροντοφωνάξουμε: «ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ» και να καταγγείλουμε τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες, με σκοπό να επιβάλλει με το έτσι θέλω τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.

Για να καταλάβουμε το όργιο νοθείας αρκεί μόνο να πούμε ότι στη ΓΕΝΟΠ σε αριθμό 13.000 εργαζομένων του ομίλου ΔΕΗ εκλέγονται αντιπρόσωποι που αντιστοιχούν περίπου για 20.000 εργαζόμενους!!! Σε αυτή τη κατεύθυνση δεν έλειψε και η τραμπούκικη επίθεση στον πρόεδρο του συλλόγου συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ/ΔΕΗ, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν έχει καμία σχέση μέσα στη ΓΣΕΕ, όντας ο ίδιος εκπρόσωπος των συνταξιούχων!!!

Όπως όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν φανερή η απουσία τους από χώρους δουλειάς, έτσι και στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα ήταν εξαφανισμένοι, επειδή δεν ήθελαν να γίνει πραγματικό συνέδριο. Κρυβόντουσαν στις πολυτελείς πισίνες και στα εστιατόρια των πεντάστερων ξενοδοχείων, όπου παρίσταναν τους εγκλωβισμένους.

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Τη στιγμή που κάνουν τις πλάτες στους εργοδότες, δεν βγάζουν άχνα για τα εργοδοτικά εγκλήματα, τη στιγμή που κυβέρνηση και μονοπωλιακοί όμιλοι έχουν εξαπολύσει άγρια επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους, ψήφισαν μαζί την κατάπτυστη ΕΓΣΣΕ των 580 €, την ίδια στιγμή οι συνδικαλιστικές παρατάξεις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ εμποδίζουν την οργάνωση και τη δράση, εμποδίζουν την διεξαγωγή του συνεδρίου.

Το συνδικάτο καλεί κάθε συνάδελφο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή να βγάλει συμπεράσματα, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Να μην επιλέξει την αποστασιοποίηση. Με ενεργή συμμετοχή να ξεκαθαρίσουν τα σωματεία από το απόστημα των εργοδοτικών κυβερνητικών συνδικαλιστών.

Το σύνθημα «συνδικάτα ταξικά όχι εργοδοτικά» πρέπει να ακουστεί και να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς. Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους να πετάξουν στο περιθώριο, όχι μονό αυτή τη συνδικαλιστική μαφία, αλλά κυρίως την επιρροή της εργοδοσίας στις γραμμές των συνδικάτων, να χτυπηθεί στη ρίζα ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός. Με το σύνθημα «νομός είναι το δίκιο του εργάτη», με τη συνειδητή συμμέτοχη των εργαζομένων στα σωματεία, την αποφασιστική μάχη απέναντι στα αφεντικά, την πολιτικοποίηση της πάλης, για μια ΓΣΕΕ των εργατών και όχι των εργοδοτών.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ

Ανακοίνωση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: