Ανακοίνωση για τις καταστροφικές πυρκαγιές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς τους συγγενείς των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τις πυρκαγιές καθώς και τη συμπαράστασή του προς τους τραυματίες που βρίσκονται στα νοσοκομεία και δίνουν αγώνα για τη ζωή τους και τους πυροπαθείς που καταστράφηκε η περιουσία τους.

Η αυτοθυσία και η υπερπροσπάθεια των πυροσβεστών και των εθελοντών, δεν μπορούν να καλύψουν τα περιορισμένα μέσα πυρόσβεσης, την ανυπαρξία σχεδιασμού και την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου συνδυάζονται ο οικιστικός ιστός με βαριές βιομηχανικές δραστηριότητες. Τις ελλείψεις αυτές επανειλημμένα έχει αναδείξει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, καθώς είναι μέτρα που συμβάλλουν στην προάσπιση της ζωής του εργαζόμενου λαού.

Είναι επιτακτικό να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από την κυβέρνηση για την ικανοποίηση των άμεσων αναγκών των πληγέντων.

Καλούμε τους εργαζόμενους στον κλάδο της Ενέργειας που είναι πληγέντες, να έρθουν σε επαφή με το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας. Καλούμε τους εργαζόμενους να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην υπεράσπιση της ζωής των συνανθρώπων μας και να σταθούν αλληλέγγυοι με οποιοδήποτε τρόπο προς τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

Ανακοίνωση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: