Για τον αγώνα των εργαζομένων στην ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ

 

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ. Οι εργαζόμενοι, τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε διαρκείς αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ζητώντας την πληρωμή δεδουλευμένων, δουλειά με τήρηση των μέτρων Υγείας και Ασφάλειας, βελτίωση των όρων υγιεινής.

Αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, αρνούμενοι να εργαστούν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για αποπληρωμή δεδουλευμένων.

Η εργοδοσία, στηριζόμενη και συνεπικουρούμενη από το αστικό κράτος, το υπουργείο εργασίας, την αστική δικαιοσύνη, και το ΔΕΔΔΗΕ, έχει το θράσος να απειλεί με εξώδικα τους εργαζόμενους, ότι αν δεν επιστρέψουν για δουλειά θα τους απολύσει. Εκεί που μας χρωστάγανε, μας ζητάνε και το βόδι!

Συνάδελφοι, όλοι αυτοί θα μας βρουν απέναντι, σαν μια γροθιά! Έχουμε εμπειρία και η κάθε λογής τρομοκρατία από την εργοδοσία και τους βαστάζους της, δεν περνάει. Στις απειλές απαντάμε με την ενότητά μας και τη συσπείρωση στο Σωματείο μας.

Το Σωματείο καλεί τους συναδέλφους τη Δευτέρα 27 Νοέμβρη, να βρίσκονται στο εργοτάξιο του Βοτανικού στις 7 π.μ.

Την ίδια μέρα, το απόγευμα στις 7 μ.μ., καλούμε σε Συνέλευση στα γραφεία του Σωματείου μας, Αριστοτέλους 11-15, για να συζητήσουμε και να καθορίσουμε τα επόμενα βήματα του αγώνα μας.

Δελτίο Τύπου

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: