Κάλεσμα συμμετοχής στην διαμαρτυρία για την δίκη των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 35 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ 11:30 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΙΡΙΟ 9

 

 

Στις 30 Γενάρη 2013 ταξικές Ομοσπονδίες και Συνδικάτα είχαν κάνει κινητοποίηση στο Υπουργείο εργασίας, διαμαρτυρόμενα για τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση ότι «το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις».

Γι’ αυτήν την κινητοποίηση 35 στελέχη του ΠΑΜΕ, πρόεδροι και μέλη ΔΣ δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων, ανάμεσά τους ο γραμματέας του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας Σταύρος Χριστίδης, δικάστηκαν και αθωώθηκαν. Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπάθησε να στήσει προβοκάτσια, αλλά το κατηγορητήριο κατέρευσε.

Την Πέμπτη 16 Μάρτη η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη ξαναφέρνει στο δικαστήριο τους 35 συνδικαλιστές. Προφανέστατα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θέλει να στείλει μήνυμα τρομοκρατίας προς τους εργαζόμενους, για να στρώσει το έδαφος για τη νέα επίθεση που ετοιμάζει, όπου περιλαμβάνεται και το χτύπημα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να καταδικάσουν τη νέα προσπάθεια ποινικοποίησης των συνδικαλιστικών αγώνων και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στα δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 9, την Πέμπτη 16 Μάρτη 11:30.

Κάλεσμα συμμετοχής στην διαμαρτυρία για την δίκη των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: