Κινητοποίηση των μηχανικών για το Ασφαλιστικό Τρίτη 14 Μάρτη

ΟΛΟΙ στην κινητοποίηση για το ασφαλιστικό

Τρίτη 14 Μάρτη, 6.30 μ.μ., Υπ. Εργασίας (Σταδίου 29)

Στην κινητοποίηση καλούν οι Επιτροπές Αγώνα Μισθωτών και Αυτοαπασχολούμενων Επιστημόνων (Μηχανικών, Υγειονομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων). Συμμετέχουν επίσης το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ), η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας (ΣΕΕΝ-Α-Β-Ε-Κ), το συνδικάτο τηλεπικοινωνιών – πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ),  η Ενωση Λογιστών – Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής κ.ά. 

Όλοι στο δρόμο για να ανατραπεί η αντιλαϊκή επιδρομή της κυβέρνησης στο Ασφαλιστικό

  • Κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου, των εγκυκλίων εφαρμογής του και όλων των αντιασφαλιστικών νόμων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ! Πλήρη αποκατάσταση των απωλειών σε συντάξεις – παροχές – αποθεματικά!
  • Πλήρης και σταθερή εργασία για όλους. Κατάργηση του άθλιου καθεστώτος πληρωμής με ΔΠΥ! Κανονικές προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου. Καμία μείωση των αποδοχών. Αυτόματη αναγνώριση της εξαρτημένης σχέσης με βάση αντικειμενικά κριτήρια χωρίς υποχρέωση του εργαζόμενου να τη δηλώσει και καταβολή των εισφορών απ’ τον εργοδότη.
  • Άμεση και ριζική μείωση των εισφορών! Όχι στην ανταποδοτικότητα, αποκλειστικά δημόσια – καθολική – υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση στη βάση των σύγχρονων αναγκών μας. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν, σύγχρονη και υψηλού επιπέδου υγεία – ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, κατάργηση των εισφορών στον κλάδο Υγείας!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: