Ανακοίνωση για την Συγκρότηση σε ΔΣ

3 Μάρτη 2017

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σήμερα συνεδρίασαν τα μέλη που εκλέχθηκαν από τις αρχαιρεσίες του Σωματείου μας στις 22 και 23 Φλεβάρη 2017, με σκοπό τη συγκρότηση σε Σώμα και την εκλογή Προεδρείου. Εκλέχθηκαν οι συνάδελφοι και συναδέλφισσες:

 

Πρόεδρος Ματαράγκας Χρήστος
Γραμματέας Χριστίδης Σταύρος
Αντιπρόεδρος Καραγιάννης Δημήτρης
Ταμίας Χασιώτης Θάνος
Αναπληρωτής Γραμματέας Παπαμήτσος Χρήστος
Αναπληρωτής Ταμίας Σουλτάνος Θανάσης
Μέλος Αθανασοπούλου Νικολέτα
Μέλος Γεωργίου Γιώργος
Μέλος Καμαριάρη Βασιλική
Μέλος Κοντουδάκης Κώστας
Μέλος Λέος Νίκος
Μέλος Μουλός Χρήστος
Μέλος Παρασκευόπουλος Ιωάννης

 

Συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την οργάνωση περισσότερων εργαζομένων του Κλάδου της Ενέργειας στο Σωματείο μας. Παλεύουμε για την ενότητα των εργαζομένων στον κλάδο και συνολικά της εργατικής τάξης, στηριζόμενοι στις αρχές του διεθνισμού και της αλληλεγγύης.

Στις σημερινές συνθήκες, που βρίσκονται στο στόχαστρο των εργοδοτών τα εργατικά δικαιώματα, αντιτάσσουμε την ενιαία πάλη μας απέναντι σε εργοδότες – κυβερνήσεις – ΕΕ. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε το ΠΑΜΕ με τις δυνάμεις μας, παλεύοντας απέναντι στο κεφάλαιο, ισχυροποιώντας το μέτωπο απέναντι στον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Στον πιο μικρό και πιο μεγάλο αγώνα θα δώσουμε το παρών, με δύναμή μας τη συμμετοχή και τη συσπείρωση των εργαζομένων στο Σωματείο μας.

Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Με όλες μας τις δυνάμεις οργανώνουμε τον αγώνα ενάντια σε παλιά και νέα μέτρα. Παλεύουμε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας για δουλειά με δικαιώματα, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: