Αρχαιρεσίες Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας 2017 – Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση 26 Γενάρη

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2017

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

 

Με τον ερχομό της νέας χρονιάς το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες του, μιας και λήγει η τριετής θητεία της Διοίκησης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εκλογές γίνονται σε μια περίοδο όπου επιδεινώνεται συνεχώς η κατάσταση για τους εργαζόμενους του κλάδου της Ενέργειας και όλης της χώρας. Αυτά τα 3 χρόνια έχει προχωρήσει η επίθεση του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους, μέσα από τους νόμους – λαιμητόμους των κυβερνήσεων, απολύσεις, μειώσεις στους μισθούς, απληρωσιά, περαιτέρω ιδιωτικοποίηση στον κλάδο της Ενέργειας. Μια επίθεση που θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονα τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι στην περιοχή εντείνονται, κάνοντας αβέβαιο το μέλλον των λαών.

Όμως υπάρχουν και ελπιδοφόρα μηνύματα. Μέσα στην τελευταία τριετία το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας ανέπτυξε σημαντικούς αγώνες μέσα στον κλάδο, ιδιαίτερα στους εργολαβικούς εργαζόμενους, που έφεραν αποτελέσματα, έδωσαν πείρα στο Σωματείο. Δείχνουν προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πορευτούν οι εργαζόμενοι.

Καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου να πάρουν μέρος στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 26 Γενάρη 2017 19:00 στα γραφεία του Σωματείου Αριστοτέλους 11 – 15, όπου θα γίνει απολογισμός της δράσης του Σωματείου την τελευταία 3ετία και θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής καθώς και για την επιλογή Δευτεροβάθμιου Συνδικαλιστικού Οργάνου στο οποίο θα εκπροσωπηθεί το Σωματείο.

 

Για το Δ.Σ.

Πρόεδρος                            Γραμματέας

Χριστίδης Σταύρος                 Χασιώτης Θάνος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: