Απεργία στον ΤΟΞΟΤΗ 27 & 28 Ιούνη

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ

ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 27 & 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας αποφάσισε 48ωρη απεργία την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιούνη για τους εργαζόμενους της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ που απασχολούνται στα έργα ΔΕΔΔΗΕ στην περιφέρεια Αττικής.

Η απεργία αποφασίστηκε ύστερα από συνελεύσεις και ψηφοφορίες που έγιναν σήμερα το πρωί στα εργοτάξια Βοτανικού και Αχαρνών, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων ψήφισε υπέρ της απεργίας.

Διεκδικούμε:

  1. Άμεση καταβολή όλων των δεδουλευμένων μας
  2. Όχι στην εντατικοποίηση της εργασίας μας, να γίνουν προσλήψεις ώστε να υπάρχει επαρκές προσωπικό
  3. Να δίνεται ο μισθός σταθερά κάθε μήνα, σε ημερομηνία που θα δεσμευτεί η εργοδοσία. Να δίνονται στους εργαζόμενους κάθε μήνα οι καταστάσεις μισθοδοσίας
  4. Να τηρούνται τα μέτρα Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους (να χορηγούνται ζώνες με ημερομηνία λήξης, σκάλες ασφαλείας τύπου ΔΕΗ, καλαθοφόρα οχήματα, βομβητές εντοπισμού ρεύματος, πέδιλα, εξοπλισμός ατομικής προστασίας).
  5. Να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες Υγιεινής στους εργασιακούς χώρους (ντους, φωριαμούς, νιπτήρες, τουαλέτες, μέσα μεταφοράς προσωπικού στο χώρο εργασίας κ.α.)
  6. Να δώσει η εταιρεία τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, όπως είναι υποχρεωμένη και όχι να τα αγοράζουν οι εργαζόμενοι με δικά τους χρήματα.

Γνωστοποίηση Απεργίας

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: