Καταγγελία για την απόλυση εργαζομένης από την «ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΑΕ»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ «ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΑΕ»

 

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καταγγέλει την απόλυση εργαζόμενης από την «ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΑΕ». Η εργοδοσία απέλυσε την εργαζόμενη, λόγω της αγωνιστικής στάσης που κρατούσε μέσα στον εργασιακό της χώρο, γιατί παλευε ενάντια στην τρομοκρατία της εργοδοσίας, ενάντια στις απολύσεις και τους εκβιασμούς, ενάντια στις υπερωρίες και τις εξαντλητικές εργασιακές συνθήκες, απαιτούσε μέτρα προστασίας της εργασίας.

Καταγγέλουμε την εργοδοσία της «ΧΡΩΣΤΙΚΗΣ ΑΕ», γιατί θέλει ο εργασιακός χώρος να λειτουργεί σε καθεστώς γαλέρας για τους εργαζόμενους, προκειμένου να μεγιστοποιεί τα κέρδη της. Κι αν κάποιος πάει να σηκώσει κεφάλι, να του το κόβουν.

Οι εργοδότες έχουν τα όπλα τους, και οι εργαζόμενοι όμως έχουν κι αυτοί τα δικά τους. Είναι η πάλη και η ενότητα, η αλληλεγγύη και η οργάνωση! Τα οποία όπλα έχουμε χρέος και ανάγκη να τα χρησιμοποιούμε.

Απαιτούμε την ανάκληση της εκδικητικής απόλυσης της συναδέλφου από την «ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΑΕ», και καλούμε τους εργαζόμενους να μην σκύβουν το κεφάλι, αλλά ακούραστα να παλεύουν για τα δικαιώματά τους.

Καταγγελία

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: