«ΕΝΕΡΓΕΙΑ» – Η Εφημερίδα του Σωματείου

Στις σελίδες της «ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» θα βρεις τις τελευταίες εξελίξεις (συνδικαλιστικές, πολιτικές, οικονομικές) που αφορούν στον κλάδο μας, δοσμένες αυστηρά υπό το πρίσμα της δικής μας τάξης!

Σήμερα, ο κλάδος της ενέργειας αποτελεί την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, με πολύ σημαντικές προοπτικές εξέλιξης για τα επόμενα χρόνια. Πανίσχυροι ιδιωτικοί όμιλοι – ντόπιοι και ξένοι – κυριαρχούν σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα (ηλεκτρενέργεια, υδρογονάνθρακες, ανανεώσιμες). Αντίθετα, η εργατική τάξη στον κλάδο παραμένει πολυκερματισμένη συνδικαλιστικά, αλλά και από πλευράς εργασιακών δικαιωμάτων. Το περιοδικό «ΕΝΕΡΓΕΙΑ» θέλει να αποτελέσει εργαλείο για τη δημιουργία κοινής αντίληψης μεταξύ όλων των εργαζομένων του κλάδου, ανεξαρτήτως εταιρείας και εργασιακής σχέσης. Να βοηθήσει στην ανάπτυξη της συνδικαλιστικής οργάνωσης και δράσης, στη συνένωση των εργαζομένων σε ταξική βάση, κόντρα στο συντεχνιασμό και την πολυδιάσπαση.

8o Τεύχος – Φεβρουάριος 2018

7ο Τεύχος – Μάιος 2017

6ο Τεύχος – Μάιος 2016

5ο Τεύχος – Νοέμβριος 2015

4ο Τεύχος – Ιούνιος 2015

3ο Τεύχος – Μάιος 2015

2ο Τεύχος – Οκτώβριος 2014

1ο Τεύχος – Απρίλιος 2014

Συνάδελφε!

Κάνε το Ενημερωτικό Δελτίο δική σου υπόθεση. Στείλε μας ερωτήσεις, παρατηρήσεις, άρθρα και ανταποκρίσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σωματείου: kladenergia@gmail.com
ή και χειρόγραφα, παραδίδοντας τα σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ.
Βοήθησε να γίνει καλύτερο!

WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: